Фондация „София – Европейска столица на спорта“ работи със значителен брой доброволци за всяко събитие, което организира. Независимо от това, ние сме отворени към всички, които желаят да допринесат в усилията ни да предоставим на хората повече възможности да спортуват и да бъдат активни.

Доброволците по време на спортните събития се включват и помагат във всички спортно-технически аспекти. Навсякъде по света хората отделят част от своето ценно време в полза на развитието на обществото по хиляди различни начини. Не е необходимо да сте квалифициран треньор, за да допринесете и се включите в промяната към нещо по-добро и стойностно.

Защо?

Защото всеки има какво да предложи и даде от себе си. Независимо дали сте учител, артист, философ или инженер – съществуват много възможности за всеки.

Особено в Ърбан Зона Спорт 2019, София, България

Защо да бъдете доброволец по време на Ърбан Зона Спорт 2019?

За да изживеете и придобиете опит от организацията на най-атрактивното спортно събитие в София и България.

За кого е спортното събитие? За всеки, който има желание да помогне. Вашият принос ще бъде ценен като успоредно с това във Вас ще останат изключително спомени и емоции от преживяното.
Ще ми бъде ли платено за моето участие?

Вие предоставяте услугите си безплатно. Но ставате част от спортното събитие.

Какви са ползите за мен? Това е чудесен начин за създаване на нови връзки и контакти.
С какво ще ми бъде ценно участието за в бъдеще?

Уменията, които придобиете могат да бъдат използвани във вашата автобиография, а социалните връзки и контакти могат да доведат до други нови и вълнуващи възможности.

С попълването на формуляра за участие вие се съгласявате с условията на сайта.